• New
Безплатна доставка на 1000 бр./лот 14 ГРАМА-32G 1/2 Srew type Лепило dispenser tips лепило-dripping needle dripping лепило needle for Лепило dispenser

Безплатна доставка на 1000 бр./лот 14 ГРАМА-32G 1/2 Srew type Лепило dispenser tips лепило-dripping needle dripping лепило needle for Лепило dispenser

BGN 59.20

Продукти
Налично

Безплатна доставка на 1000 бр./лот за 14 ГРАМА-32 G 1/2" Srew type Лепило dispenser tips лепило-dripping needle dripping лепило needle for Лепило dispenser
Игла от неръждаема стомана минава прецизионную эндофрагментную полировку, на върха на иглата използва фина обработка, за да се гарантира, без фрагменти, част от revertex използва качествени материали PP, уникалният двоен конец е от полза за заключване, за да не бъдат трошливи разгрузками, гума гарантира еднородност и прецизност.
Уважаеми клиенти : моля, уведомете ни, какъв цвят модели ще ви е необходим? Когато резервирате тази връзка,моля, напишете това, което ви трябва, е в печат.
Доставка :
1. поръчки ще бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни след плащане. както обикновено, времето за доставка е около 20-25 работни дни ,ако има някакви причини, за да правят забавяне на доставката, надявам се, можете да разберете.Време за доставка в празнични дни (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обикновено,моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне, благодаря ви много за вашето добро разбиране!
2. стоки се изпращат извън поща Airl стълб кит за свободна перевозкы на пратката,също можете да изберете друго спешно Comapny като DHL, Fed Ex.Но ние не можем да си позволим пощенски разходи чрез тамошние на компанията ,така че ще трябва да платите допълнителна такса, благодаря ви за вашето добро разбиране!
3 .Ако вашата пълна цена по-големи от $330,00, а след това ние ще изпратим извън спешно ,не трябва да заплащат допълнителна такса.
Освен това,вашата поръчка е не повече от $330,00, но искате да ги възможно най-добре, няма проблеми , ние все още можем да ги изпрати експресна поща, но трябва да платиш за експресна стойност.
Връщане и обратна връзка :
Ние предлагаме 100% цялостна политика за връщане на парите с потвърдени въпроси. Ако пакетът е изгубен, откраднат, повреден или вие просто не сте доволни от тях, моля, свържете се с нас,ние може да замени стока, безплатно или ще ви даде 100% пълно възстановяване, т.е. включително и доставка, която сте платили! Ние вярваме, че всичко може да бъде решено, след като комуникация, ние никога не могат да налагат такса за попълване на запасите от всякакъв вид, основното е, че вие няма да загубите нито лев на нито една от сделките.
Свържете се с нас ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен по всяко време, ние ще се възстанови в рамките на 24 часа. Ако не сте доволни от продукт или услуга ,моля свържете се с мен и нека не ни отрицателна обратна връзка или нетрадиционную обратна връзка, ние трябва да ви даде удовлетворенное решение. Надявам се да прекарате добре тук е момента!

Всичко за продукта

Приложение:
капающая лепило агент игла за опаковка лепило
Номер На Модела:
14 грама-32g

Клиентите също избират