• New
  • -8 %
Широчина 150 см Париж перла плат геометричен модел червена ивица, не може да види през полата си костюм от рокля превръзка на главата CH-4691

Широчина 150 см Париж перла плат геометричен модел червена ивица, не може да види през полата си костюм от рокля превръзка на главата CH-4691

BGN 13.00
BGN 14.08

Продукти
Налично


име : Парижката pearl или перлата на шифоновая
без стрии
Не мога да можете да видите
грапава повърхност
за извършване на годишна дамски дрехи превръзка на главата и женски шал
нужда от по-подробна информация, моля, свържете се с нас!
ще бъде цената на едро е, че ако закупите по-големи количества!
цена на кърпа за 1 метър . размер : length1m*width1. 5m
@Ако търсите за един конкретен продукт, който вие някъде сте виждали, моля, просто се свържете с нас, ние можем да ви помогнем да намерите желаната от вас стока!
@Поръчка за безплатна доставка, ще бъдат доставени по пощата на Китай. Срокът за доставка на ипи в повечето случаи е от 15 до 40 работни дни. Срокът на доставка зависи от страната индивидуална пощенска услуга.Ние не носим отговорност за забавяне на стока от услуги препоръчана въздушна поща или китайската колети, както и за всякакви други обстоятелства закъснения, които се дължат на факта, че нашите доставки са изпратени от чужбина.Ако имате нужда от бърза доставка, моля, свържете се с нас за повече такса за експресна доставка.
@International Express / courier ще отнеме около 3-7 работни дни до местоназначението си. Моля, информирайте ни предварително, ако искате международна експресна доставка, и ние ще се радваме да ви изпратим оферта.
@Ако имате поръчка за 150$/ние ще се опитаме да го изпратите като безплатна доставка за експресна поща, но това зависи от целевата страна или регион.
@Всички въпроси за търговия на едро, моля свържете се с нас и ще получите отговор в рамките на 24 часа с предложение, което, надявам се, да ви хареса. Ние ви каним да надникнете в моят магазин за търговия на едро на стоки и търговия на едро ценовыми отстъпки.
@По време на производството, обикновено е от 3 до 7 работни дни. За по-подробна информация за фактуриране и доставка, моля свържете се с нас.
@Продукти, които изпращаме, се следи внимателно нашите верни на персонала, преди да изпратите, за да направите вашата покупка в нашия магазин приятна.

Всичко за продукта

Характеристика:
Воздухопроницаемый
Техника:
Тъкани
Нетканая Техника:
Needlefelt
Вид На Продукта:
Друга Кърпа
Модел:
Пишеща машина
Тип:
Плат Крепон На Ивици
Вязаный Тип:
Деформира
Стил:
Ивица
Ширина:
150cm
Материал:
100% Polyester
Размер:
Ширина 1,5 м

Клиентите също избират