• New
  • -1 %
3шт sonoff Smart Home Automation Module Wifi Switch универсален таймер безжичен ключ дистанционно управление чрез IOS Android 10A/2200W

3шт sonoff Smart Home Automation Module Wifi Switch универсален таймер безжичен ключ дистанционно управление чрез IOS Android 10A/2200W

BGN 23.00
BGN 23.18

Продукти
Налично


Обща информация
1. автоматизация на дома - това е "интернет на нещата". След това, като всички наши изделия и уреди ще са свързани в мрежа, за да ни осигури безпрепятствен контрол върху всички аспекти на нашия дом и др.
2. Sonoff-това е евтино, достъпно устройство, което ще ви помогне да встъпя в невероятно умен дом. Този безжичен комутатор Wi-Fi интернет, който може да се свърже с устройствата на различни видове и марки. Sonoff изпраща данни на мътна платформа през Wi-Fi рутер, който позволява дистанционно да се управляват всички уреди, с помощта на приложения e We Link на вашия смартфон.
3. Sonoff прави всички умни домакински уреди, докато телефонът разполага с мрежа, можете дистанционно включване и изключване на своите уреди от всяко място по всяко време. И определяне на времеви графици за вашите уреди, можете да поддържа безгрижен живот.
4. приложение e We Link ви позволява лесно да управлявате своите устройства. Можете да изтеглите версия на i OS в App Store и версия на Android в Google Play.
Забележка : Ако не можете да инсталирате и да го инсталирате,Моля използвайте ръководство на потребителя, когато не можете да го настроите правилно. Можете да се свържете с нас по всяко време, когато имате проблем.
Ръководство за потребителя 1. Изтеглете приложението "e We Link". Търсене на "e We Link" в APP Store за версия на i OS или Google play за версия на Android . Instruction. инструкция за монтаж на кабели
Вход Изход
Н - - - - Н
Лин-Пентюх 三.Добавяне на устройство 1.включете устройството. 2. Щракнете върху бутона в продължение на 7 секунди, докато зеленият светодиод започне да премигва, както следва : мига 3 пъти и отново се включва. add_device 3.за Android, моля, пряко натиснете икона "Добавяне" на e We Link за търсене на устройството, щракнете върху бутона Напред. За i OS, моля, отидете в Настройките на телефона>Wi-Fi> > връзка Wi-Fi започва с ITEAD -******, въведете паролата по подразбиране е 12345678. Върни се към e We Link, изберете метод на свързване и натиснете бутона Next. 4. приложението ще бъде автоматично търси устройство. Въведете вашия домашен SSID и парола : 4.1 вашият SSID трябва да се състои от букви или цифри. 4.2 ако парола не, оставете това поле празно. 4.3 сега e We Link поддържа протокол за комуникация 2.4 G wifi, 5 G-Wi Fi-рутер не се поддържа souse 5. Нататък устройството ще регистрира e Welink и ще добави в профила си, това ще отнеме 1-3 минути 6. име на устройството, за да завърши. 7. може би устройството е "офлайн" на e We Link, тъй като устройството е необходима 1 минута, за да се свържете към вашия маршрутизатор и сървъра. Когато зеленият светодиод свети, устройството е "мрежа", ако e We Link показва все още е" офлайн", моля ви, затворете e We Link и отворете отново. Особености на приложение 1. дистанционно включване / изключване включване / изключване, като кликнете върху иконата на устройството. Състояние на устройството и храна в реално време ще бъдат едновременно да се показват в интерфейса. 2. Натиснете 1, за да се измери консумацията на енергия на устройството в рамките на определен период от време.

Всичко за продукта

Камерата Е Оборудвана С:
No
Съвместимост:
Всичко, Което Е Съвместимо
Номер На Модела:
SONOFF
търговска марка:
SONOFF
Състояние събрание:
Готов за работа

Клиентите също избират