• New
  • -16 %
Маркери за бяла дъска течен тебешир маркер дръжки за led дъски Маркери Skin Живопис сладък маркери за дъски 3 бр./6 бр.

Маркери за бяла дъска течен тебешир маркер дръжки за led дъски Маркери Skin Живопис сладък маркери за дъски 3 бр./6 бр.

BGN 4.00
BGN 4.78

Продукти
Налично


Маркери за бяла дъска течен тебешир маркер дръжки за led дъски хайлайтер живопис на кожата сладки бисквитки, за да дъски
Характеристики :
100% чисто нов и високо качество.
Висококачествени материали PP, гладка и нежна повърхност.
Екологично чист и здравословен записващо продукт . Пиша гладко и да мине теста SGS
Дизайн на отделен резервоар за съхранение предотвратява изпаряването на пишеща течност. Двуглавият дизайн на върха на писалката, може да се измие. Използван като марка whiteboard, течни пастели, Маркери Led дъски, стъклени марка и така нататък подходящи, за да рисувате или пишете на класни дъски, стъкла, прозорци,хартия и т.н. лесно да се избърсва с влажна кърпа.
Размер : дължина-около 14 см, диаметър около 1,35 см
Размерът на върха на писалката : 3 мм
Цвят : Бял
Как да използвате : 1. За първото използване (или не се използва в продължение на дълго време), внимателно се разклаща продукт, така че перо в чернилах равномерно. 2. Кликнете върху перо с около 20 секунди, докато не видите на върха на писалката с мастило. 3. когато резервоар за съхранение е пълна, може да се използва. 4.Ако се използва дълго време,трябва да повторите стъпките по-горе. (След като овладеете правилната сила, мастило ще продължат да изтичат.)
Забележка : 1. Тъй като различните монитори показват различни ефекти, снимки, може би малко се различават от истинските продукти от светлинния ефект. Моля, бъдете добри да се разбере.
2. тъй като продуктът е сравнително малък, за деца на възраст до 3 години, моля използвайте под грижите на родителите, че детето не е погълнал!
Дръжки 3шт или 6шт

Всичко за продукта

търговска марка:
ЧЖУТИН
Без прах:
ДА
Опаковка:
Друго
Тип:
Непыльный Мел
Размер:
14cm
Номер На Модела:
3мм
Брой Опаковки:
3 или 6

Клиентите също избират