• New
DHL, UPS 50 бр./лот превъзходно качество на 1960mAh 3.82 V батерия за iPhone 7 7G Cobalt Cell ПРОЦЕСОР TI подмяна 0 цикъл

DHL, UPS 50 бр./лот превъзходно качество на 1960mAh 3.82 V батерия за iPhone 7 7G Cobalt Cell ПРОЦЕСОР TI подмяна 0 цикъл

BGN 655.84

Продукти
Налично


5 Причини Защо Трябва Да Си Купите Нашия Продукт :
- Цялата Акция На Продукта 1 Година Гаранция
- 100% Тествани Преди Да Изпратите
- Ние сме от производителя
- Професионалист в областта на акумулаторни батерии в продължение на 4 години
- 365 дни политика за връщане и безплатна доставка и в двете посоки
Как изглежда този предмет?
Купувате батерия на по-високо качество, за да 7 G, 100% кобальтовой клетки и TI CPU PCM с гаранция 2 години.
ABC knowledge трябва да знаете за мобилни батерията :
По принцип, батерията на мобилния комбинира три части :
1. клетка (жило на батерията)
2. такса защита(PCM)
3. гъвкав кабел.
Добра производителност на батерията зависи както от клетката, така и от такси защита. Клетка, както и от ядро, се измерва ма. Колкото по-висока ма, толкова повече у него енергия. Защитна плака толкова, колкото вода от чешмата. Той контролира от електрически ток и напрежение. Но в случай, че такса PCM пропуска измерительную чип, тя не може правилно да се контролира от електрически ток, така че някои клиенти се оплакват толкова бързо изтичане на енергия. В този случай клиентът трябва да се научат да се разграничат качеството на печатната платка на батерията, в противен случай може да си помисли, че всички батерии са едни и същи. Във всеки случай, така че клетка и PCM важни за добра производителност на батерията.
BMT главно като продават под различни видове качество за 7 G :
№1- ( 100% оригинална батерия ) - - - - - - - m anufactured през 2016 или 2017 година. Никога няма да го разберете. Заснет с нов телефон или получи за това, как това се случва с Възходящ Поток. Всяка батерия е разнообразна серия от num батерии и разнообразна серия от num клетки. QR кода на гърба на батерията може да се сканира с помощта на i-nigma (APP). Когато разберете батерията, ще видите, че ПКМ и клетка свързани с лазер, а от клетката към ПКМ и ПКМ към гъвкав кабел няма знак за повторно свързване. Перфектен външен вид. Трябва да знаете, че се намира в горната част на батерия (6 G-8 P), ако наистина разбирате 100% истински батерията.
№2 - ( отлично качество на) - - - - - - - M anufactured 2017 г. или 2018 г., добит от САЩ Texas Instruments IC на борда на PCM. Това е най-добрата замяна на батерията, за да 7 G. Изработен от 100% кобальтового материал not Ni Co, Mn(4 : 4 : 2). Цялата батерия е направена с помощта на процеса на сортиране капацитет, за да се уверите, че всички батерии имат пълен резервоар 1960m Ah или повече. Срока на експлоатация на 800-1000 цикли. 0 цикъл. Аккуратная печат. Перфектен външен вид.
№3 - ( нормално качество) - - - - - - - M anufactured на 2017 г. или 2018 г., обичайната качествена клетка събрана с дъска ПХБ съд. Нулев Цикъл. Цялата батерия е направена с помощта на процеса на сортиране капацитет, за да се уверите, че всички батерии имат пълен резервоар 1960m Ah. 3 00-500 цикли на живот. 0 цикъл. Аккуратная печат. Перфектен външен вид.
Спецификация На Батерията :
-
-
Спецификация PCM :
Крива на зареждане и разреждане :
- По - голяма част от отделението за батерията на друг доставчик не може да получи удостоверение, UL, поради факта, че суровините елемент не се съдържа достатъчно количество Li-CO2 (3,7 в).

Всичко за продукта

Apple Модел:
Iphone 7
Номер На Модела:
BMTI7GSQ
Сертифициране на качеството:
CE, UL
Капацитет на батерията(ма):
1801mAh-2200mAh
Съвместим Марка:
Apple
търговска марка:
Бамейо
Оригинал или не:
Съвместим

Клиентите също избират