• New
  • -17 %
Jedx Original for Xiaomi Mi Note/ Note 2 Side Power ON OFF, Volume Key Switch Button гъвкав кабел за Xiaomi Mi Note Pro

Jedx Original for Xiaomi Mi Note/ Note 2 Side Power ON OFF, Volume Key Switch Button гъвкав кабел за Xiaomi Mi Note Pro

BGN 3.00
BGN 3.60

Продукти
Налично


100% оригинален висококачествен гъвкав кабел бутони за регулиране на силата на звука на храна за Xiaomi Note /NOTE2 Power On Off, Volume Up Down резервни части, Безплатна доставка!
Особености : бутон за регулиране на силата на звука на хранене гъвкава лента за Xiaomi Note. Висококачествен гъвкав лентов кабел OEM power volume button flex се използва за подмяна на счупен, треснувшего или нерабочего flex кабел power volume button flex. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.
Внимание : това е трудна работа за тези, които нямат технически умения, демонтаж или монтаж на мобилни телефони/мобилни телефони, така че се купуват този предмет само в случай, ако знаете как да го инсталирате. Силно препоръчваме професионално инсталиране. Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия таблет, които може да причини по време на смяна на замяна детайли
Съвместимост : за Xiaomi Note
В пакета включва : 1 х оригиналната бутон за регулиране на силата на звука на хранене гъвкава кабелна лента за Xiaomi Note
за Xiaomi забележка 2
Плащане
-Ние приемаме плащане само чрез .
-Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото. Ние ще следват само вашия адрес, посочен при заплащане на доставка.
- Международни Купувачи? моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
ВРЪЩАНЕ
-Ние предлагаме гаранция от 1 месец.
-Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стоки така, както е описано, моля, върнете го в продължение на 15 дни за подмяна или връщане на парите. Ние не носим отговорност за каквито и да е покупки след този 15-дневен период. Моля, свържете се с мен, преди да го върне.
- Возвратная доставка е отговорност на купувача, ако само възстановяване не е резултат от нашите грешки (например, сте получили грешен продукт). Ние плаща доставка за замяна обратно към вас, ако е необходима замяна.
Коментари
-Ние ще ви дадем обратна връзка, когато поръчката, ще бъде готов.
- Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля, първо се свържете с нас. Ние винаги сме готови да прави неща.
Свържете се с нас
-Моля, свържете се с нас с всякакви коментари, въпроси или предложения, които може да имате, ние ще се радваме да ви помогнем.
-Можете да се свържете с нас, оставяйки ни кратко съобщение или чрез изпращане на електронно писмо. Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Цвят:
xiaomi Note, Xiaomi Note 2
Дизайн:
Бар
Номер На Модела:
за Xiaomi забележка 2
търговска марка:
ДЖЕДКС
Съвместим Марка:
за Xiaomi забележка 2
Съвместим :
за Xiaomi Note / забележка 2
Класификация:
Кабел Гъвкав Тръбопровод Превключвател На Мощност На Мобилен Телефон
Дескропция:
Подмяна На Гъвкав Тръбопровод Том Сила
Състояние:
Номер На Модела:
Безплатна доставка :
ДА
Предмет на:
Бутон + Бутон За Регулиране На Силата На Звука Гъвкав Кабел
Доставка:
Безплатна доставка с валиден номер за проследяване

Клиентите също избират