• New
Безплатна доставка САМ 2 елемента качество UNF 1/2-20 американски стандарт умре резбонарезни инструменти струг модел инженер резба производител

Безплатна доставка САМ 2 елемента качество UNF 1/2-20 американски стандарт умре резбонарезни инструменти струг модел инженер резба производител

BGN 15.98

Продукти
Налично


Характеристики На Продукта :
2 елемента легирана стомана направи UNF 1/2 " -20 американски стандарт умират резбонарезни инструменти струг модел инженер дърворезба производител на 100% качествени и нови. Висока твърдост и устойчивост на печата могат да бъдат инсталирани в гаечном начин с използването на ръчни резьб обработка, подходящи за обработка на мухъл,а не за SS.
Спецификация : UNF 1/2 " -20 ръчни резбонарезни матрица материал : легированная стомана
свързани продукти :
Снимка На Продукта
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

Всичко за продукта

Номер На Модела:
HIM-UNF 1/2-20
Посоката На Резби:
Правилно
Тип:
Die
is_customized:
Yes
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Брой парчета:
2
Материал:
Легированная стомана
Предмет на:
UNF DIE
Спецификация:
UNF 1/2-20
Материал:
Легированная стомана
БРОЙ:
2 елемента

Клиентите също избират