• New
Aliexperss wholesale CE 10X/30X,20X/40X Low Power Zoom Стерео Microscope стандартна опаковка за биологичен микроскоп FT-6024B2

Aliexperss wholesale CE 10X/30X,20X/40X Low Power Zoom Стерео Microscope стандартна опаковка за биологичен микроскоп FT-6024B2

BGN 384.00

Продукти
Налично

Aliexperss wholesale CE 10 X/30 X,20 X/40 X Low Power Zoom Стерео Microscope стандартна опаковка за биологичен микроскоп FT-6024 B2
Стереомикроскоп с увеличение серия Szx , изцяло покрита със оптична система за резки и ясни изображения с изключително добра плоскостностью и контраст. Той се характеризира с напълно нов оптичен дизайн, по-добра репрдукцией и истински цветен изображение. При голямо увеличение звенела и голяма работна дистанция. Те са идеални за наблюдения с най-високо увеличение и висока резолюция в биологичните изследвания, прецизионно ориентирани полупроводникахых и други индустрии.
Конфигурация : секторное основа на стълб без подсветка
В оптична система
наклонен път лъчи коефициент на промяна на системата за
Коефициент на увеличение
1×/2×,1×/3×,2×/4×
Окуляр
WF10 X (ø20 мм)
Целта
1x-2x,1 X-3 X 2 X-4 X
Наддаване
10x / 20х,10 X / 30 X,20 X/40 X
Диапазон на регулиране на межзрачкового разстояние
55 mm~75мм
Работно разстояние
ø23мм~ø57мм
База
със скоба и стъклена дъска φ95mm стъклен черно-бяло и работа на борда
Източник на светлина
широка яркост халогенна крушка напрежение адаптер 100 V-220 V/12 V 10 W регулируем
Диаметър на
ф32мм
Основен Размер
285х238мм
Доставка :
1. поръчки ще бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни след плащане. както обикновено, времето за доставка е около 20-25 работни дни ,ако има някакви причини, за да правят забавяне на доставката, надявам се, можете да разберете.Време за доставка в празнични дни (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обикновено,моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне, благодаря ви много за вашето добро разбиране!
2. стоки се изпращат извън поща Airl стълб кит за свободна перевозкы на пратката,също можете да изберете друго спешно Comapny като DHL, Fed Ex.Но ние не можем да си позволим пощенски разходи чрез тамошние на компанията ,така че ще трябва да платите допълнителна такса, благодаря ви за вашето добро разбиране!
3 .Ако вашата пълна цена по-големи от $330,00, а след това ние ще изпратим извън спешно ,не трябва да заплащат допълнителна такса.
Освен това,вашата поръчка е не повече от $330,00, но искате да ги възможно най-добре, няма проблеми , ние все още можем да ги изпрати експресна поща, но трябва да платиш за експресна стойност.
Връщане и обратна връзка :
Ние предлагаме 100% цялостна политика за връщане на парите с потвърдени въпроси. Ако пакетът е изгубен, откраднат, повреден или вие просто не сте доволни от тях, моля, свържете се с нас,ние може да замени стока, безплатно или ще ви даде 100% пълно възстановяване, т.е. включително и доставка, която сте платили! Ние вярваме, че всичко може да бъде решено, след като комуникация, ние никога не могат да налагат такса за попълване на запасите от всякакъв вид, основното е, че вие няма да загубите нито лев на нито една от сделките.
Свържете се с нас ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен по всяко време, ние ще се възстанови в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Теория:
Стереомикроскоп
Коефициент На Увеличение:
500X и по-долу
Drawtube:
Бинокъл
търговска марка:
FEITA
Материал:
Метални
Номер На Модела:
FT-6024B2

Клиентите също избират