• New
50шт 15*5*1.5 мм теглителна сила 0,8 кг силна мощност малки спеченный неодимовый ndfeb постоянен редкоземельный Магнит fasterners

50шт 15*5*1.5 мм теглителна сила 0,8 кг силна мощност малки спеченный неодимовый ndfeb постоянен редкоземельный Магнит fasterners

BGN 7.20

Продукти
Налично

Много добро качество, вие никога няма да съжалявате, че сте го купили. Размер : дължина, 15мм ширина 5мм, дебелина. напластяване : на Ni-Cu-Ni работна температура : по-ниска от 80 градуса. Толеранс : +_0.1 mm.(Ние гарантираме, че получавате точния размер, който ние описваме.)
много се включва в себе си : 50шт×Магнит 15*5*1.5 мм..
Повече изображения магнити са на belows,
в сравнение с китайската монета на един юан,
При работа с неодимови магнити повече трябва да се внимава :
НЕОДИМОВИ МАГНИТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА МЯСТО, НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА. НЕ ГЛОТАЙТЕ И НЕ ВДЫХАЙТЕ МАГНИТИ. ПРОГЛАТЫВАНИЕ ИЛИ ВДИШВАНЕ НА МАГНИТИ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО НАРАНЯВАНЕ ИЛИ СМЪРТ. РЕДКИ ЗЕМИ МАГНИТИ-ТОВА НЕ Е ИГРАЧКА. ПОСТАВЯНЕ НА МАГНИТИ, КОГАТО ТЕ СА ОСТАВЕНИ БЕЗ НАДЗОР. Децата не трябва да се позволи да се справят или да си играе с редкоземельными магнити. Децата и възрастните не трябва да поемат магнити или поставят магнити във всеки отверстии на тялото, такъв като на ухото, носа или устата си. Ако магнити заглатываются или аспирируются в белите дробове, се изисква незабавна медицинска помощ.
Неодимови магнити са крехки и могат лесно да се счупят. Тези магнити ще размагниченными под въздействието на висока температура. Тези магнити са силни и могат да се ускори развитието на по-високи скорости, до Един друг и към железистому материал. Когато тези магнити идват съвместно бързо, те може да съсипе и да се прекъсне изпрати частици на скоростта. Тези магнити също могат силно да се свива, ако им позволят да се съберат срещу кожата. Вие трябва винаги да се носят ръкавици и защита на очите при работа с големи магнити. Много големи магнити могат да представляват опасност от раздробяване и не трябва да се работи.
Описание на теглича усилия на този сайт са оценки, на базата на идеалните условия, и не трябва да се използва в дизайна на приложението. Промени в съдържанието на желязо, дебелина, температура и чистота на повърхността и могат да бъдат всички намаляване на тези оценки. Магнитите не трябва да се използва за повдигане на предмети над хората.
Неодимови магнити имат силни магнитни полета, които могат да повредят електронни устройства и магнитни носители на данни. Вие трябва да запазите тези магнити далеч от електронно оборудване, компютърни дискове, кредитни карти, ленти и други магнитни носители.
Ние сме професионален производител и доставчик на магнитни материали в Китай. Ние поддържаме на склад повече от един милион броя магнити с различни размери. Повечето поръчки може да е сключена за 72 часа.
Настройка на приемлива. Ние бяхме в състояние персонализирани различни форми според специфичните чертежи. MOQ за настройка е 100 бр. За всяка информация, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Някои форми, които сме задали, са изброени в belows,

Всичко за продукта

Приложение:
Промишлен Магнит
Част:
Магнит NdFeB
Форма:
блок
Номер На Модела:
направени по поръчка на разположение.
Тип:
Постоянен

Клиентите също избират