• New
  • -20 %
2018 Perform Belly Dance Costume Outfit Set Diamond Bra Belt Hip Scarf Bollywood 2 бр.

2018 Perform Belly Dance Costume Outfit Set Diamond Bra Belt Hip Scarf Bollywood 2 бр.

BGN 129.00
BGN 161.60

Продукти
Налично


2016 Нов Perform Belly Dance костюм комплект дрехи Diamond сутиен, колан хип шал Боливуд 2 бр.
Описание на продукта
3 Цвят : Зелено / Лилаво/Бяло
Забележка : това е само за сутиен и колан ,а не с пола и други !!
Моля, проверете размера много внимателно, преди да предложите цена!
Размер на сутиена :
US32-34 B/C, долна гърдите 28-30 см (72-76 см)
Размер на колана :
US32-34 B/C, дължина на колана 32-33, 5 инча (83-85см), няколко за корекция на колана.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Проблеми с калибриране или адаптиране на
Повечето размери дрехи използват Азиатски размер, като S,M,L,XL..4 XL,5 XL,6 XL.., повечето измервания в сантиметри и инчове. Поради ръчно измерване и различни начини за измерване на разликата в 1~3 см е нормално, но това не влияе на износване.

Всичко за продукта

Размер:
M
Танц Тип:
Ориенталски Танци
Пол:
Жени
Номер На Модела:
BD-WN878#
търговска марка:
МИА ДЖЕНОВИАГ
Материал:
Polyester

Клиентите също избират