• New
  • -14 %
Пейзаж съвременна живопис с palette knife изкуство масло върху платно чаровна нощ ръчна изработка високо качество

Пейзаж съвременна живопис с palette knife изкуство масло върху платно чаровна нощ ръчна изработка високо качество

BGN 151.00
BGN 176.00

Продукти
Налично


100% Ръчно Рисувани + 100% Удовлетвореност + Високо Качество + Пари Quranteed
ЗА НАС :
Галерия Marine Garden Gallery, разположен в Ксиамен, Китай.Ние сме специализирани в създаването на картини, ръчно рисувани с маслени бои от 2008 година. Ние сме събрали стотици превъзходни художници, които са над 10-годишен опит живопис,особено в абстрактна живопис с маслени бои,портретных снимки,снимки на животни,пейзажных картини, натюрмортах и цветове и т.н., Тук са много популярни репродукции на картини на Ван Гог,Моне,Салвадор Дали,Рениора да Винчи,Пикасо.Ние вярваме, че може да имате огромен избор от тук.Ние винаги правим големи усилия, за да ви весели и невероятни услуги за онлайн пазаруване.
Описание на картини с маслени бои : 100% ръчно рисувани върху платно, не принт, не на потребителя. Всички репродукции са изпълнени с високо качество. Само платно,без натянутого или рамка от военните касета. Свържете се с нас за допълнителна такса, ако искате обрамить или участък. 100% гаранция за връщане на парите. Просто Политиката За Връщане. Цена на едро, по-голям ред, голяма отстъпка. Цялата водна печат или името на художника в картината не ще бъдат показани в завършена картина. Моля, отбележете на вашата поръчка, ако искате да регистрирате име на изпълнител международни размери стандарт : 20 "x 24" (50x60 см ), 24" x 36" (60x90 см), 30 x 40" (75x100 см ), 36 x 48" (90x120 см) 40 x 60 "(100x150 см) 48 x 72 " (120 x 180 см ) , всички потребителски размери са на разположение .
Потребителски модел ( снимка върху платно, изображение на платно) : 1. Трябва само да ни изпратите своето изображение или снимка, която искате да нарисувате, и да ни уведомите размера, който искате. 2.Искаме от вас цена, включително и цената перевозкы на пратката до вратата. 3. потвърдена поръчка.Оставете ни своя правилен адрес за доставка и телефон за контакт. 4.Искаме от вас едно фото модел електронна поща за потвърждение преди да изпрати. Промени могат да бъдат направени, ако не е доволен от някои от детайлите на картината. 5. грузите извън пакет, съобщете ви чрез проследяване на но. 6.Когато има картина,ако имаш проблем,то нека да знае свободно,ние ще отговорим сте в 12 часа.
Проби от нашите завършени картини :
Как да рисувам?
Стъпка 1-скица на картини
Добро начало е половината от успеха . Така че първата стъпка е много важна. За репродукции на картини на тази първа стъпка е да се очертаят мотив картини върху платно. Това гарантира, че точната композиция от картини е на място, от самото начало с основни фигури и форми, намиращи се на платното. Скица обикновено се прави с молив или въглен, в зависимост от художника.
Стъпка 2-Нанасяне на грунд цвят
След като скица, за да бъде завършен, художникът ще започне да се прилага подкосъм цвят. Това се прави с помощта на по-големите четки, за да получите основни форми и цветове на място, включително и на фона. Направено с меки ръбове, това е много базова конфигурация на картини.

Всичко за продукта

Размер (Инчове):
20 X 24, 24 X 32, 30 X 40, 36x48, 40x60, 48x72
търговска марка:
Земалу
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Модерен
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
87
ИИД:
12619
M:
M3

Клиентите също избират