• New
Xieye 030 OD30mmx L30mm Диаметър На Оста. Водещ колелото на висока точност Cr12 5mm един бордовото (ролка), за да се части на машини EDM период тел Йингку

Xieye 030 OD30mmx L30mm Диаметър На Оста. Водещ колелото на висока точност Cr12 5mm един бордовото (ролка), за да се части на машини EDM период тел Йингку

BGN 18.53

Продукти
Налично


Xieye 030 OD30mmx L30mm Диаметър На Оста. Водещ колелото на висока точност Cr12 5mm един бордовото (ролка), за да се части на машини EDM период тел Йингку
OD : 30 мм
Диаметър на оста : 5 мм
Резба : M5*0.5 мм
Блок от два лагери : 15 мм
Обща дължина : 30 мм
Заявление за : Йингку Тел EDM машини.
Висока якост, висока твърдост, висока устойчивост на износване и дълготрайност.
Забележка : това е безделник колело се използва с подшипником 625, който тук не се включва в комплекта. Можете да го намерите в нашия магазин както е показано по-долу бърза връзка :
Вашите машини за рязане на тел притежава впечатляващ набор от функции, които правят експлоатацията и особено поддръжка телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване.
За да получите най-доброто за вашия хардуер EDM, вие трябва да изберете най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.
Ние създадохме добра репутация в областта на сондажни упътване за малки сверлильных машини EDM. Клиентите ценят тези продукти, за да ги стабилна и высокоточную обработка. Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Свържете се с нас днес!
За да получите най-добрата цена и най-доброто обслужване, pls добросердечно свързват с нас преди да направите поръчка поръчки.
Ако пратката е високо в нашата система, моля не се колебайте да ни уведомите. Ние ще проверим детайли и отрегулируем пратка за вас. Благодарим ви.
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад . Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. Благодарим ви. http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива.

Всичко за продукта

Клиентите също избират