• New
ak 47 74 Zenit B-13 CNC Aluminium 20mm M47 Quick Detach Side Scope Rail Mount Base Picatinny Rail

ak 47 74 Zenit B-13 CNC Aluminium 20mm M47 Quick Detach Side Scope Rail Mount Base Picatinny Rail

BGN 36.78

Продукти
Налично


Спецификация :
Калибър :
7,62*39 мм
7,62*54р
5.45*39 мм
.223 Rem( 5.56*45 мм)
.308 вон( 7,62*51 мм)
12 калибър
7.62*35 мм 300aac затъмнение
.410
Цвят : Черен
Материал : Алуминий D16 T
Засаждане : Picatinny Релса
Ние можем да изпратите пратката по целия свят чрез EMS, DHL, China Post, Singapore Post и т.н.
Продукти с батерии, не са разрешени за изпращане чрез китайска поща, ние можем да ги изпрати само чрез сингапурскую поща. Стрелките не са разрешени за изпращане чрез сингапурскую поща.
Ние ще ви парцел възможно най-скоро след плащане, но ние не можем да контролираме времето на доставка, тъй като тя се обработват от трета страна от доставчика на услуги. Но ако пратката не е била донесена в рамките на очакваното време, моля, свържете се с нас, без колебание.
Проследяване на информация за errands, изпратени по Пощата на Китай, ще отнеме 2-3 работни дни, а чрез Пощата Сингапур-4-5 работни дни. Можете да се свържете с нас, за да помогне да следите за доставка по всяко време.
Всички продукти ще бъдат внимателно проверени преди да бъдат изпратени.
Понякога може да има малка грешка в размера или цвета между продукта, който сте получили и са показали на снимката, Ако сте сериозен купувач и се очаква 100% точност, моля, помислете за това, преди да го купуват.
Ако продуктите, които сте получили, са получили някакви проблеми, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да помогне за решаването на проблема.
Ако сте доволни от нашия продукт и нашите услуги, моля, отделете няколко секунди, за да ни остави на 5-звезден положителна оценка, това е много важно за нас. ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, ние разберем нашия проблем и да потърсим за вас.
Ние ще етикет на пакет, като най-ниската стойност, за да се избегне допълнително данък. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да премине митническо оформяне, но ако митническо пита, купувачите трябва да носи отговорност за данъка.

Всичко за продукта

Номер На Модела:
Страна М3324
Употреба Дължина:
10 / 25СМ
търговска марка:
суфорс
КОД:
QZ0101
Тапицерия/ Цвят:
Zenitco Черен
Материал:
Алуминий D16T
Форма:
Picatinny релса 20 mm

Клиентите също избират