• New
  • -6 %
Метрична резба M6x6,8,10,12,14,16 mm (L) - 8 мм (OD) месингови накатные ядки вградени медни детайли накатная гайка напълно нова

Метрична резба M6x6,8,10,12,14,16 mm (L) - 8 мм (OD) месингови накатные ядки вградени медни детайли накатная гайка напълно нова

BGN 13.00
BGN 13.90

Продукти
Налично


Описание :
Метрична Резба Месингови Накатные Ядки Вградени Медни Детайли Накатная Гайка
М6х6,8,10,12,14,16 mm (L) - 8 мм (OD)
Това е съвсем нова, добро качество и висока производителност
Доставка на плавателни съдове в САЩ : 7-15 дни кораб в други страни : 15-35 дни Забележка : Бразилия /Русия /Украйна / ще отнеме много повече време,отколкото в други страни, така че времето за възстановяване е до 60 дни. Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на пълно заплащане можем да доставим вашите поръчки чрез регистрирания въздушна поща (включително и номер за проследяване) на въздушна поща China Post.
Политика за връщане на 100% възстановяване-гаранция в продължение на 30 дни, ние приемаме рекламации за обмен или връщане в рамките на 30 дни от датата на доставка на стоката. Елементи трябва да бъдат в оригиналната им състояние, не се издържат и не са променени. Ние не възстановява разходите за обратна доставка.
Обратна връзка след като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти. Ние наистина се нуждаем от вашата положителна обратна връзка и 5-звездните рейтинги, след като можете да получите своята поръчка, ние ще ви дадем положителна оценка. Вашето удовлетворение е най-важно за нас. Ако имате проблем или въпрос, по отношение на вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви. И дай ни възможност разумно да поправи ситуацията за разумен период от време, независимо от това, което ви притеснява. Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ние винаги сме готови да прави неща. Така че не се колебайте да се свържете с нас.
Обслужване на клиенти ние сме тук, за да помогне с вашите въпроси за продукта, статуса на поръчката и возвратах. Нашият ангажимент към вас-да отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, почивни дни-в рамките на 48 часа. Изпратете ни имейл с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате.
Условия за продажба на вносни мита, данъци и такси не са включени в цената или стойността на доставката.Там таксите са отговорност на купувача, моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка. Ние обикновено маркируем стоки на най-ниски цени в митническата декларация, и се опитваме да ви помогне да намалите или избегнете GST или V. A. T. или други данъци върху вноса,но ние не можем да гарантираме липсата на данъци и такси, тъй като това зависи от политиката на страната си.
Благодаря ви и успех!

Всичко за продукта

Размер:
M6x16x8mm 60pcs, M6x12x8mm 80pcs, M6x14x8mm 60pcs, M6x8x8mm 100pcs, M6x10x8mm 100pcs, M6x6x8mm 150pcs
търговска марка:
PAWZYQ
Номер На Модела:
М6х6,8,10,12,14,16 мм (Л) - 8мм (OD)
is_customized:
Yes
Материал:
Мед
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Тип:
Накатная гайка

Клиентите също избират