• New
  • -5 %
IBM compatible 1000BASE-SX, 1.25 G SFP transceiver,850nm 550m, оптичен модул,LC конектор, MMF, DDM, GLC-SX-MM, 10 бр / лот

IBM compatible 1000BASE-SX, 1.25 G SFP transceiver,850nm 550m, оптичен модул,LC конектор, MMF, DDM, GLC-SX-MM, 10 бр / лот

BGN 226.00
BGN 238.16

Продукти
Налично


1.25 Gb/s 850nm 550 M Multi Mode SFP transceiver с дуплексным LC конектор и функция DDM, съвместим с хардуера на IBM
Характеристики На Продукта
Скорост на пренос на данни 1,25 Gbit / s / 1,063 gbps
Лазер 850 NM VCSEL и детектор снимка на сондата за прехвърляне на 550m
Hot-pluggable интерфейс конектори LC дуплекс следа от крака SFP
Клас 1 FDA и Iec60825-1 Лазерна безопасност съвместими
Съвместимост с SFP MSA
Съвместимост с СФФ-8472
+ 3,3 в единния източник на захранване
Средна изходна мощност : -9,5~ - 3 dbm
Чувствителност на приемника : -17дбм
Приложения
Оптичен Канали За Комуникация
Gigabit Канали Ethernet
Бърза Връзка Ethernet
Други оптични комуникационни линии ние гарантираме, че приемопередатчики SFP са 100% съвместими и са действащи в своя конструирано оборудване. НАШАТА ФАБРИКА СЕРТИФИКАТИ
ОПАКОВКА
За приемопередатчиков, ние имаме бялата кутия за продукта Сигле и антистатично кутия за 10~20пкс
Съвети моля прочетете внимателно
ДОСТАВКА
1.ние изпращаме продукта във всички страни по света.
1.1 ние предлагаме безплатна доставка с Epacket в Съединените Щати,опаковки трябва да бъдат по-малко 2000грамм,срокът за доставка е около 7-20 дни.ако цената на пакета е над 200 долара, ще бъдат приложими данъци и такси.
1.2 регистрирана Въздушна поща стълб кит и свободна превоз на товари, пакети трябва да бъдат от 2000gram, този път перевозкы товара може да се постави на всички основен страни в света, нормално е срокът за доставка на 16~35days,с изключение на Braizil, той ще бъде 60~90days.
1,3 международната курьерское като DHL, EMS, Federal Express, UPS,TNT опционное на вашата заявка ще бъде цената на регистрирани купувачи.Ние ще се опитаме да се намери най-добрият начин перевозкы на пратката според различни положението, за да спаси транспорт. Цената за доставка се изчислява и се определя от теглото и размера на пратката.
2. всички мита и данъци отговорност на купувача.
3.За да получите информация точно, Моля потвърдете вашата дестинация адрес и номер за контакт след като го направите обезщетение. Благодарим ви!
4. Ако имате заявка за доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви настанят.
5.за клиенти Braizil,моля включете номер по ДДС на информация за поръчка, поръчки могат да бъдат задържани, ако нямаме вашия номер, ДДС.
5. едро на купувача моля да се свържем ние, преди да предложи цена!
ГАРАНЦИЯ
Ние обещаваме, че всички обявени оптични предаватели са чисто нови с нови компоненти и детайли и абсолютно никога не използват стари и преработени материали. Всички оптически приемопередатчики чрез функционален тест и тест на узряване. Ние даваме гаранция от 3 години на всички оптични предаватели от момента на изпращането.
Рекламации И Връщане На Парични Средства
Ако не сте доволни от продукт(А), който сте закупили, ние ще ви върнем парите, когато стоките ще бъдат изпратени обратно.Ние ще сподели пълно възстановяване, ако данните бъдат върнати в първоначалното им състояние.

Всичко за продукта

Съвместим:
IBM
търговска марка:
Opmedia
Номер На Модела:
SFP-GE-SX

Клиентите също избират