• New
little hand by Michael Ammar / close-up street coin magic trick product продажба на Едро безплатна доставка

little hand by Michael Ammar / close-up street coin magic trick product продажба на Едро безплатна доставка

BGN 6.38

Продукти
Налично


малката ръка на Майкъл Аммара
ОПИСАНИЕ
Ефект :
Магьосникът извади монета в ръцете си, накара зрителите да ви уведомим, че магьосник има монета, която изчезва. В това време и изобщо не е магьосник с другата ръка магьосник протягивал малка ръка монетке в далечината, а накрая исчезал.
Много интересни представления, лекции по-горе Амма каза, че това е магически изпълнения на официални церемонии, всички ще се смеят много щастливи.
Всичко, което мога да кажа, че е много творчески магически продукт, особено харесвам лесно да го носите в джоба щурм не заема място, по всяко време и навсякъде може да се играе в пиесата, много импровизирана, но ефектът е силен и интересен, ултра-като носят със себе си малко магия приятели са, ъ-ъ .. като говорим за толкова дълго време, изглежда, още не се говори за неговата сила...
The props ideas from abroad is a very well-known wand hand, as the name suggests, this is a? Ръка? Подпори, първо се сещате за 5-центовую малка монета (прикрепете две истински изделия модел 2, малки парченца О, не гледам на снимка, си помислили, че тя е голямо~^^"), сложете върху дланта си, а после вече я карам една малка точка в странна атмосфера : "ще ви кажа Ох ... Аз съм дете опаковайте...", в същото време в атмосфера на ужас, изведнъж малка дръжка бавно боклук от пръв поглед нищо му между ръцете си, отиде да събере малки монети, а след това изчезна със скоростта на светлината! ! !
Това не е супер териер! ! Край с някои предмети изчезва по пътя към идеалното края, тогава някой трябва да изглежда замаян, момичета Хуаронг блед, отколкото проявяващи уважение съмнителни отношения ... Ей-ей, не приемайте това трюкача който е! Аз не мога да кажа, че приемам тази лъжа за момичета, съжалявам ,сега Китай митническа проверка на сигурността не може да мине на DVD, така че сега ние не можем да изпратим на DVD в чужд, ще ви даде инструкции на онлайн доставка и обработка на поръчките обикновено се изпращат в рамките на 1-7 работни дни след потвърждаване на плащането. Икономическа Въздушна поща много бавно и може би изгубена поща, ако те е грижа за това, не избирайте нея China Post Airmail или Standard Shipping. Това отнема около 10-60 дни, за да пристигнат в зависимост от вашето местоположение. Действителното време на транзит, може да варира и е най-добре оценен, но не е гарантирана. Ако не можете да получите поща, след 60 дни от деня ,в който изпратихме ви, можете да отворите спор ще бъде пълно възстановяване за вас(с изключение на икономическа въздушна поща). Моля, доверете ни се, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване с коректно отношение. Купувачите трябва да плати цената за доставка отново за превоз на стоки (с изключение на неправилно адреса на купувача, написан от нас) леко напомняне : моля, не забравяйте да ни оставят положителен отзив и пет звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги. И ние също ще се радваме да ви оставя положителен отзив! Ако не сте доволни от покупката си,моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще отговорим на вашите проблеми възможно най-скоро! Положителни отзиви и всички звездни залозите са много важни за нас, моля свържете се с нашите решение на проблема, преди да ни остави на неутрални или отрицателни отзиви.

Всичко за продукта

Тип:
монета
Характеристики:
Нов, Улица, Жонгльори, Лесно Да Се Направи,С Dvd, Професионалист
Пол:
Унисекс
Номер На Модела:
малката ръка на Майкъл Аммара
Материал:
Дъвка
търговска марка:
Магията На Гексаэдра
Предупреждение:
малката ръка на Майкъл Аммара
Възрастова Група:
12-15 Години 5-7 Години, Възрастни,8-11 Години
Формуляр За Участие:
Градинска Магия
Размер:
One Size
Код На Продукта:
малката ръка на Майкъл Аммара
Категория:
В Едър План / Стандарт |
Тегло (паундове):
0.25
Размери:
7.5 x 5.5 x 1.0
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)

Клиентите също избират