• New
  • -15 %
Офис свързващи скоби Желязна офис обучение на ученически пособия, канцеларски материали, подвързване на черно 8x 5 см, около 12 бр.

Офис свързващи скоби Желязна офис обучение на ученически пособия, канцеларски материали, подвързване на черно 8x 5 см, около 12 бр.

BGN 12.00
BGN 14.19

Продукти
Налично


Доставка :
Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка, ако има такава. Ние ще изпратим извън детайли в рамките на 7 работни дни на вашата компенсация. Ние не гарантираме за дата за доставка на всички международни пересылках подходящи за валута печалба от време на разделящото пространство на митническия в различни страни, които могат да повлияят върху това колко бързо вашият продукт е тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Нашата Доставка Е :
1. Голяма част от нашите поръчки свободна корабоплаването въздушна поща стълб на кит. Но понякога pls ни позволяват да се променят на други куриери в съответствие с реалната ситуация. Ако искате да използвате EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT или други, ние ще проверим цена на доставка за вас.
2.за да осигури на вас да получите вашата поръчка от tax-free, ще я обяви като "подарък" с по-ниска стойност. Това е по-малката стойност не отразява общата цена, която сте платили. Цялата отговорност за внос на отговорността на купувача.
Несъответствие Цветове :
Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н. все пак, ако смятате, че стоката е получена не е цвят, добри комуникации са високо ценени.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. Отрицателна обратна връзка, без предварителна връзка ще доведе до спиране на следпродажбено обслужване. Ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Всичко за продукта

Материал:
Желязо
Шик:
No
Номер На Модела:
B55029
Тип:
скоба за халки
търговска марка:
Coloffice

Клиентите също избират