• New
Montessori Детски Играчки Baby Wood Long Red Bars Home Version 50 cm Обучение Educational Preschool Training Brinquedos Juguets

Montessori Детски Играчки Baby Wood Long Red Bars Home Version 50 cm Обучение Educational Preschool Training Brinquedos Juguets

BGN 37.60

Продукти
Налично

Име На Продукта :
Montessori Детски Играчки Baby Wood Long Red bars (home version) Обучение Educational Preschool Training Brinquedos Juguets описание : МАТЕРИАЛ : Изработен е от дърво и екологично чиста боя. Това е безопасно и издръжлив играчка съдържа 10 броя червени ивици, с дължина от 5 см до 50 виж Той може да научи децата си брои от 1 до 10 десет барове. Това е добре за детето, за да разберете дължина и изграждане на дискриминация. Развивайте у детето интерес към ученето и към това, да се направи повече. Снимки :
Начини На Плащане
Можете да използвате Alipay Набирателни само за да завършите плащане на вашата поръчка.
Доставка И Доставка
Моля, оставете вашето пълно име, пълен адрес, валиден пощенски код и телефонен номер при поръчка.
Митническо, Такси И Данъци
Данъци върху вноса и допълнителни такси за митническо оформяне трябва да бъдат заплатени от получателя; ние не контролираме тези такси и не може да се предскаже, какви са те могат да бъдат.
Опция Гаранция Политика
На нашите продукти са обхванати от гаранцията. За оценка на гаранцията на вашия продукт, трябва да бъдат върнати директно ни. Цялата доставка до гаранция трябва да бъде предварително заплатена и е осигурено.
Добре дошли в MBY! Насладете Се На Собствен Опит!

Всичко за продукта

търговска марка:
Прескул
Номер На Модела:
200
Тема:
Животни И Природа
Възрастова Група:
2-4 Години,5-7 Години
Предупреждение:
Малките Детайли
документ:
Китай е сертифициран (3C)

Клиентите също избират