• New
безплатна доставка 3800 бр 30 мл PET пластмасова бутилка краен защитена от деца капачка

безплатна доставка 3800 бр 30 мл PET пластмасова бутилка краен защитена от деца капачка

BGN 1307.20

Продукти
Налично

ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО / ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА
Ние може да произвежда различни размери и цветове бутилки с капкомер според заявка на клиента. Ако имате изисквания, моля, свържете се с мен безплатно.
Квалификация и сертификати 1) с квалифицирана сертифициране по ISO 9000 и международния стандарт ISO9001 : 2000 2) нашите химически бутилки храма христос спасител в стерилизация EO. 3) бутилки, размерът на които повече от 100 мл, могат да бъдат материал за предотвратяване на корозия 1) - - - Ако искате да си купите други количества от този модел, моля, свържете се с нас за цена. 2) - - - Ако не изберете начина на доставка на вашата почтена страна, моля, не забравяйте да ни остави съобщение за оферта.
Ако искате да промените цвета на капсули, моля, оставете ни съобщение със следния номер на капсула. Искаме цвят на капаци както си поиска.
Ние Guangzhou Ka Yu Packing Products Co., Ltd.сме производител на бутилки-медицина пипети с добре оборудвани изпитвателни съоръжения и силни технически сила.
Благодарение на широк асортимент, добро качество, разумни цени и стилен и елегантен дизайн на нашите продукти са широко използвани в областта на опаковката и други индустрии.
Нашите продукти са широко признати и се ползват с доверието на потребителите и да отговаря на непрекъснато променящите се икономически и социални потребности.
Нашият успех зависи от вашето удовлетворение, така че вашата обратна връзка е много важна за нас, ние ще бъдем много благодарни, ако ни дадете положителна оценка, много ви благодаря!!
100% положителна качествена обратна връзка от клиенти.

Всичко за продукта

Технически характеристики:
30 мл
Материал:
Пластмаса
Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
търговска марка:
Краен
Размер:
30ml
Номер На Модела:
CR30PET-1
съдържа:
Бутилки, Капачки, Пипети
вид на капсула:
Детска Шапка
цвят на капсули:
Бял
съвет:
пластмасов краен
Бутилка:
PET (прозрачен)
Минимална поръчка:
3800 бр.
Обемът на:
30 мл
Място на произход на стоките:
Guangzhou Китай (Континентален)
is_customized:
Yes

Клиентите също избират