• New
Безплатен 1 цветна химикалка писалка с логото на 18019 най-добрият избор за подарък / офис/ на училищни принадлежности /бизнес/рекламни химикалки / лого на компанията...

Безплатен 1 цветна химикалка писалка с логото на 18019 най-добрият избор за подарък / офис/ на училищни принадлежности /бизнес/рекламни химикалки / лого на компанията...

BGN 400.00

Продукти
Налично


Добре дошли в нашия магазин!
цвят пера като на картинката.
моля добросердечно свържете се с нас и изпратете вашия файл с формата pdf,ai,cdr, ако не е, изпратете ни по-голяма и по-ясна картина.
1. Описание :
6 цвята : изображения
Пълнеж : 1.0 мм и черно мастило (нормални) - - - - за по-голямо количество, 0.7 мм/1,0 мм синьо/черно мастило на разположение
ние можем да отпечатате лого на клиента.
Опаковка : 1бр / 1 голям polybag 50pcs / inner box. 1000ctns / carton.
2. доставка на пратка :
Изпратихме стоки по следния начин можете да изберете :
1.ние обикновено изпращаме по-високи от нашите сметки с добра отстъпка.
2. Понякога това щеше да е по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне. Така че, Моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме. Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите.
3.ние ще обявим по-ниска фактура за купувач се изясни.когато купувачът има заявка за реклама, Моля, обърнете внимание на поръчка.
3. пазаруване :
Стъпка 1) добавете всеки продукт в количката за пазаруване.
Стъпка 2) за да поставите поръчка, и отбележете количеството за всеки продукт.
Стъпка 3) Дръжте поръчка не плащат и се свържете с нас.
Стъпка 4) се съдържат обща цена за плащане на купувача.
Стъпка 5) моля, попълнете плащане.
4. начин на плащане :
5. отзиви :
1. Моля, потвърдете получаването на продукта, след като сте ги получили.
2.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, които сте получили, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми и да ви направи доволни.
3.моля, дайте ни положителна оценка.
Благодаря, че ни отделихте ми време! Добре дошли на гостите отново!
Участвайте в шоуто, ще трябва да се надяваме, че клиентите ще остави дълбоко впечатление на вашите продукти ,можете да дадете на рекламна писалка, която с подходящо рекламно съдържание, като подарък целеви клиенти, така че те могат да ви намерят по всяко време;
Годишнина, промоция на нов продукт и промоция на продукти ,такива като предоставяне на рекламни химикалки,когато хората използват дръжка ,те отново углубят светъл специфично впечатление от компанията.
Смятате ли и вие, като позволи на служителите да има принадлежност към компанията, като подобряване на имиджа на компанията, офис с дръжка, която печат с логото на компанията, това е по-дълготраен чар?
видове срещи, може да сложите среща името, Логоса или реклами в дръжката, дръжката на печат ще се превърне в мемориалната дръжка за среща.
Използвайте рекламна перо като пропагандният начин, по-практичен, устойчив и телефон, както и малки инвестиции. Фирмата е специализирана в дръжките подарък, ние можем да извежда за марката дизайн предприятие или от търговци, реклама, празднуемого текст или друга рекламна пропаганда, това е една добра бизнес/празник/на среща/промоция подарък за бизнес или бизнес.

Всичко за продукта

Цвят На Мастилото:
Черен
Тип:
Химикалка Химикалка
Материал:
Пластмаса
Воспользуйся:
Рекламна Химикалка
Иновация:
ДА
Номер На Модела:
18028

Клиентите също избират