• New
Aliexpress търговия на Едро с високо качество Overtop йонизатор, вентилатор с три изхода за въздух йонизонен вентилатор Simco йонизатор, вентилатор

Aliexpress търговия на Едро с високо качество Overtop йонизатор, вентилатор с три изхода за въздух йонизонен вентилатор Simco йонизатор, вентилатор

BGN 272.00

Продукти
Налично

търговия на Едро с високо качество Overtop йонизатор, вентилатор с три изхода за въздух йонизонен вентилатор Simco йонизатор, вентилатор
Технически параметри
Работен потенциал 110 V / 60 Hz или 220 V / 50 Hz (напрежение на тока)
Консумира ток (консумира ток) 0,9 А или 0,4 а
Работна температура (работна температура 0-50 ° с)
Въздушно покритие (размер на потока 40 см х 90 см)
Размер (размерът) 600 мм (L) × 184mm (W) × 110mm (H)
Тегло (тегло 7.5 кг)
Въздушен обем (количество) на 80~220 CFM
Баланс на йони (баланс на йони 0 V ± 10Б)
Резултати От Изпитването
Условия на изпитване на разпадане (тест)
Работно напрежение : 110В/220 V изпитвателно напрежение (напрежение) (изпитвателно напрежение) : от 1q до 100 V
Температура (температура на околната среда : 22 C)
Разстояние 300мм 600мм 900мм 1200мм (разстояние)
Ляв 300мм (1.3 1.9 2.5 с 4.2 с ляв 300мм)
Център 2.8 s 1.7 s 3.2 s 3.5 s (център)
Десен 300мм (300мм 1.1 с 2.3 3.4 4.5 с Десен)
Забележка :
1, данни от изпитвания, за резултатите от електростатичния тестер ME268 A трябва да надделее.
2, данни от изпитвания, се променя в зависимост от температурата на околния въздух и влажността на тестото .
Доставка :
1. поръчки ще бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни след плащане. както обикновено, времето за доставка е около 20-25 работни дни ,ако има някакви причини, за да правят забавяне на доставката, надявам се, можете да разберете.Време за доставка в празнични дни (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обикновено,моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне, благодаря ви много за вашето добро разбиране!
2. стоки се изпращат извън поща Airl стълб кит за свободна перевозкы на пратката,също можете да изберете друго спешно Comapny като DHL, Fed Ex.Но ние не можем да си позволим пощенски разходи чрез тамошние на компанията ,така че ще трябва да платите допълнителна такса, благодаря ви за вашето добро разбиране!
3 .Ако вашата пълна цена по-големи от $330,00, а след това ние ще изпратим извън спешно ,не трябва да заплащат допълнителна такса.
Освен това,вашата поръчка е не повече от $330,00, но искате да ги възможно най-добре, няма проблеми , ние все още можем да ги изпрати експресна поща, но трябва да платиш за експресна стойност.
Връщане и обратна връзка :
Ние предлагаме 100% цялостна политика за връщане на парите с потвърдени въпроси. Ако пакетът е изгубен, откраднат, повреден или вие просто не сте доволни от тях, моля, свържете се с нас,ние може да замени стока, безплатно или ще ви даде 100% пълно възстановяване, т.е. включително и доставка, която сте платили! Ние вярваме, че всичко може да бъде решено, след като комуникация, ние никога не могат да налагат такса за попълване на запасите от всякакъв вид, основното е, че вие няма да загубите нито лев на нито една от сделките.
Свържете се с нас ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен по всяко време, ние ще се възстанови в рамките на 24 часа. Ако не сте доволни от продукт или услуга ,моля свържете се с мен и нека не ни отрицателна обратна връзка или нетрадиционную обратна връзка, ние трябва да ви даде удовлетворенное решение.

Всичко за продукта

is_customized:
Yes
Приложение:
Вентилатор За Въздух
търговска марка:
FEITA
Номинална мощност:
150 W
Номинално Напрежение:
220V
Източник На Захранване:
Електрически Вентилатор
Налягане:
Високо Налягане
Номер На Модела:
Вентилатор йонизация на въздуха FT-003
Тип:
Центробежен Вентилатор

Клиентите също избират