• New
Входящ прекъсвач стеклоподъемника с панельным главния прекъсвач на вратата стъклен ключ идеален за Chevrolet sail 13 plug OEM:9005041

Входящ прекъсвач стеклоподъемника с панельным главния прекъсвач на вратата стъклен ключ идеален за Chevrolet sail 13 plug OEM:9005041

BGN 56.00

Продукти
Налично


Срок на доставка-обработка на данни : 2 дни. -Моля, позволете срокът за доставка е от 11 до 22 работни дни от големи разстояния. -Моля, уверете се, че адресът за доставка трябва да посочите при поръчка . Ние не носим отговорност за достави на адреса.
Политика за връщане и размяна всички продажби са окончателни. Връщане и замяна могат да бъдат издадени само за дефектна стока или грешно изпратен продукт. Само обмен се разрешава за неправилно закупени стоки и клиентите са отговорни за разходите за обратна доставка и проследяване на разходите за замяна на доставка. Която замества стока ще бъде обработена и изпратена след връщане и проверка на оригинален продукт.
Повреден Елемент
Повредени стоки, включва продукти, повредени по време на транспортиране. Ако пратката пристига до вратата с очевидна повреда на пратката, моля да откаже да приеме доставката. Ако сте приели доставка, а след това намиране на щети при доставка, моля, запазете всички опаковъчни материали и документи и незабавно да се свържете с нас. Цифрови снимки ще са необходими за всички случаи.
Дефектен или неправилно стоки, изпратени
- Ако продуктът, който желаете да върнете, неприложими, но няма видими повреди, той се смята за дефектна. Ако получите дефектна или грешен продукт, моля, запазете всички опаковъчни материали и документи и незабавно да се свържете с нас с номер на продукта, id на ибей, както и описание на дефекта в рамките на 7 дни след дата на пристигане на пратката, и ние незабавно ще се погрижим за вашата заявка. Която замества стока ще бъде обработена и изпратена след връщане и проверка на оригинален продукт. Никакви претенции не могат да бъдат приети след 7 дни. Цифрова фотография са необходими за всички случаи на дефектни стоки.
- Върнатите стоки трябва да бъде в оригинална опаковка и неизползвано състояние, или те ще бъдат отхвърлени и върнати към вас. Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси.
За нашата компания авточасти за нашата компания авточасти
През 2002 година започнахме бизнеса си като Guangzhou Оод в Китай, откакто ние осигуряваме на автомобилния пазар с широка гама от автомобилни продукти и аксесоари. В момента ние сме няколко големи дистрибутори и търговци, поставляющими продукти в Сащ, Германия, Мексико, Австралия, Хонг конг и Китай. Нашата фабрика е публикувал в Китай, седалище в Германия.
Патент и авторско право Уважаеми собственици на патенти или лого, моля свържете се с нас за всякакви съмнения в правото на копиране или патент, ние ще ви отговорим бързо и веднага снимем списък и да обсъдим с вас. Моля, не се купуват елементи, в които имате съмнение по-горе.
Ако искате голямо количество на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, тогава бихме могли да ви даде отстъпка в съответствие с патикулярным случай.
Благодаря ви за вашия бизнес!

Всичко за продукта

Вид На Материала:
оригинал
търговска марка:
голс

Клиентите също избират