• New
12mm 5шт полипропилен (PP ) обхватът на твърди пластмасови топки за кълбовидни кранове и лагери

12mm 5шт полипропилен (PP ) обхватът на твърди пластмасови топки за кълбовидни кранове и лагери

BGN 7.98

Продукти
Налично


Състояние 100% Чисто Нов
На Склад Да
Диаметър на топчета 12mm
Материал на топчета от полипропилен (PP)
Брой 5шт
Толеранс + / - 0,00039"
Работа С Точка Инжекция И Пилинг Финишная Обработка
Полипропиленови перли се характеризират с :
Ниско тегло добри механични характеристики и устойчивост на корозия, устойчивост на удари и сблъсъци. Издържа на нагряване, те са отлични електрически изоляторами, плаващи във водата
Те се използват в широк спектър от приложения, включително лагери с ниско напрежение, специални клапани, обратни клапи, флотационные вентили, индикатори на нивото на течността, карбуратори, разходомери, химически, медицински и лабораторни уреди, комплекти за преливане на кръв.
Топките са преминали през системата на сертификат за качество ISO9001, SGS доклад в съответствие със стандарт Ro HS. Те са екологично чисти и нетоксични. Моля, бъдете уверени в употреба.
Доставка по целия свят. Вашата стока ще бъде изпратена в рамките на 24 часа след получаване на плащането. Стоки обикновено се изпращат в същия ден, ако плащането е получена до 17 : 00 ч. от понеделник до петък. Плащания, получени след 17 : 00 ч. петък, ще бъдат изпратени следващия понеделник. Ние изпращаме продукти дневно, за да се гарантира бърза доставка.
Вашето удовлетворение и положителни отзиви означават за нас всички. Моля, оставете коментар и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, свободно, преди да оставите коментар. Ние ще положим всички усилия, за да реши всички проблеми и да ви чудесно решение.
По-големи поръчки от над 10 000 броя, или да имате нужда от други стоманени критерии, други диаметри в диапазона от 0,3 мм ~ 60 mm, моля, щракнете сега! Ние бихме искали да вземат всички запитвания и отговори на изискванията на всеки клиент с най-високо качество, добра цена и бърза доставка!

Всичко за продукта

Номер На Модела:
Твърди топчета 12mm
Материал:
Полипропилен ( PP )
Приложение:
Лагери с ниско напрежение, специални клапани, обратни клапи, флотационные вентили
Сертификат:
ISO SGS RoHs

Клиентите също избират