• New
PH sensor hot продавам lab pH probe PH електрод BNC ct-1003C

PH sensor hot продавам lab pH probe PH електрод BNC ct-1003C

BGN 91.18

Продукти
Налично


1 PH-електрод име на продукта : лабораторен РН-електрод CT-1003 C
2 съставки :
CT-1003 C p H комбиниран рн-електрод p H стъклен електрод и сребро-хлорид сребърен електрод сравнение съставна обвивка киселина и высокотемпературное стъкло репресия и на непрекъсната 24-часова работа. Това е рН-метър, измеряющий ключов елемент за измерване на стойността на рН на воден разтвор на йони на водорода в дълбочина, широко използвани в химическата промишленост, фармацевтичната промишленост и изследователски комунални служби за откриване на РН.
3 Характеристики на p H електрод :
Когато рН-електрод се използва за първи или дълго у дома без него, се активира 2-часова электродный топчета, напоена с 3,3 Н разтвор на калиев хлорид китайско-френски произход
Измерение трябва да бъде промыто в дестилирана вода и вытерто подсушете с филтърна хартия за предотвратяване на попадане на примеси в инчов колба и течен контакт министерството също така трябва да бъде погружено в тестов разтвор вътре
Композитен електрод CT-1003 C p H, не добавени към външната страна на референтен разтвор.
Доставка
1. разплащателна срокът за доставка е 10 до 20 работни дни в Азия, САЩ, АС, Великобритания, повечето западноевропейски страни; 15~30 работни дни в повечето други страни. Доставката може да се забави заради държавни празници.
2.Ако е необходимо, спешно, ние можем да изпратим чрез DHL с конкурентна цена на превоз на представител. Моля, свържете се с нас преди да се плати.
3. купувачът носи отговорност за митническата такса и местни данъци върху вноса, ако има такива.
Нашият Ангажимент
1.Ние предлагаме гаранция от 12 месеца.
2.в случай на неизправност на продукта, когато се използва правилно, в съответствие с инструкциите за експлоатация в рамките на гаранционния срок, моля свържете се с нас и върни му по цена на доставка за замяна. Ние ще ви изпратим замяна на нашата разходите за доставка.
3.Ако не сте получили стоката в рамките на 40 дни, ние ще го проверя с пощенския на кабинета, а след това отново да доставим или ще ви възстановим всеки липсващата стока.
Контакти
1.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, за да реши всички въпроси. Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка, не молят за помощ. Ние работим усилено, за да се гарантира, че всеки клиент е удовлетворен на 100% .
2.за всякакви запитвания, въпроси или помощ, моля, свържете се с нас чрез Trade Manager или по електронна поща.
3.Всички имейли ще намерят отговор в рамките на 2 РАБОТНИ дни. Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.
Нашата цел е да надминем очакванията на нашите клиенти по отношение на качеството, доставка и разходите за сметка на постоянно усъвършенстване и взаимодействие с клиенти.

Всичко за продукта

Номер На Модела:
CT-1003C
Осветени Или Не:
No
Тип На Дисплея:
Аналог
търговска марка:
Син Юн
Материал На Корпуса:
Стъкло
диапазон на рН:
От 0 до 14 часа в час
опери. температура:
От 0 до 50 oC
Направи си Сам пособия:
Водопровод

Клиентите също избират