• New
  • -8 %
Безжична Bluetooth 12V MP3 wma декодер дъска аудио модул USB TF радио за кола

Безжична Bluetooth 12V MP3 wma декодер дъска аудио модул USB TF радио за кола

BGN 6.00
BGN 6.53

Продукти
Налично


Описание на продукта
С модула аудиоприемника на bluetooth, когато мобилен телефон и модул bluetooth съвпадат, MP3 или неразрушающие APE файлове чрез bluetooth, се изпращат в продукт модула bluetooth приемник за възпроизвеждане, което значително помогна на характеристиките на продукта и развлечения. Този продукт също ще бъде подобна на обичайната такса, MP3 декодер, възпроизвежда U-диск или TF карта на MP3 файлове, както и радиопередачу. (Този продукт без функция за оспорване на bluetooth, без усилвател, само да продължи към външен усилвател може да го използва)
Характеристика :
* Преминаването на сигнала подкрепа веднага. Поддръжка на USB TF
* Поддръжка на bluetooth (Bluetooth3. 0 EDR) (след свързване с мобилни телефони могат да се реализират безжично възпроизвеждане на музика)
* Поддръжка на USB / TF/Bluetooth / FM / линеен превключвател. MP3 / WMA, WAV lossless музика decoding чип.
* Поддръжка на USB / TF card switch, PREV, NEXT, fast forward, fast rewind, volume, EQ, play / pause, stop, repeat single, изключване на звука, изключване и direct election.
* Поддръжка на Bluetooth PREV, NEXT, volume, EQ, play/pause, mute, turn it off.
* Поддръжка на файловата система FAT16, FAT32. Поддръжка за MP1 Layer3, MP2 Layer3, MP3 Layer3 версия на песента.Поддръжка на 32-320 Kbps MP3 песни.
* Поддържа функцията на паметта изключване захранване : възпроизвеждане на песни в паметта и силата на звука преди выключением хранене.
Забележка :
Не-смарт телефони (android) ще трябва да въведете паролата 0000
Декодиране на инструкциите за режим на настолната игра :
Декодирующая такса при липса на карта с памет или U-диск, сваляне по подразбиране в режим "аудио вход", на дисплея на екрана на линия
Натиснете" MODE "в лентата или настройте дистанционното управление в режим на bluetooth, на екрана ще се появи надпис "BLUE",можете да отворите функцията за търсене на bluetooth в това време
Натиснете" MODE "на панел или на дистанционното управление превключите в радио режим, на екрана ще се покаже FM радиочастота,продължително натискане на бутон" PLAY " (автоматично търсене на канал
Натиснете" MODE " в лентата или настройте дистанционното управление за U-диск или карта с памет "play MODE", на екрана ще се покаже график за възпроизвеждане на песен
Инструкция за дистанционно управление :
1. хранене : бутон очаквания не могат да преминат.
2. режим : TF карта, U-диск : последователност на превключване за USB→TF→Bluetooth→FM→AUX;
Само U диск : последователност на превключване за USB→Bluetooth→FM→AUX;
Само TF карта : последователност на превключване за TF→Bluetooth→FM→AUX;
Няма USB и TF карти : последователност на превключване за FM→AUX→Bluetooth.
3. PREV : в режим USB / TF / Bluetooth кратко натискане за PREV;
В режим USB / SD продължително натискане, за бързо превъртане назад;в режим на FM кратко натискане за последния канал, продължително натискане за сканиране за търсене на последния канал.
По-нататък : в режим USB / TF/Bluetooth кратко натискане на за следващия;
В режим USB / TF продължително натискане за бързо превъртане напред;
В режим на FM кратко натискане на за следващия канал, продължително натискане за сканиране в търсене на следващия канал.

Всичко за продукта

Тип:
Регулатор На Напрежение
Състояние:
НОВО

Клиентите също избират