• New
  • -10 %
Водоустойчив модул сензор за температура и влажност, висока чувствителност и висока влажност на специален sht10 11 Нов комин-отвержденный тютюн

Водоустойчив модул сензор за температура и влажност, висока чувствителност и висока влажност на специален sht10 11 Нов комин-отвержденный тютюн

BGN 33.00
BGN 36.80

Продукти
Налично


Първо, профил на продукта
Свободното разпространение на информация и процедурите за проба, подробен чиновник на запитванията от страна на 1, внесен сензор. 2, всички с резистором тяга-нагоре 10k и кондензатора на филтъра 0.1 uf 3, всички правят двойна водоустойчивую обработка. 4, 100% от фабриката преди вызреванием електричество, тест. 5, окабеляване : кафяв цвят - - - чернота VCC - - - жълт цвят GND - - - Син на данни - - - CLK
Второ, естеството на продукта този раздел на сензори за температура на въздуха и влажност на въздуха, общата двойна водоустойчива обработка, внимателно анти конденсационное увреждане. Забележка : дори ако сензор зарыт в почвата, той също измерва относителната влажност на почвения въздух, а не влажност на почвата.
На трето място, често задавани въпроси
1, Този сензор може да се измери температурата и влажността на почвата?
отговор : влажност на почвата се определя като 1 кг проби на почвата, внимателно изсушени, намалена тегло (теглото на водата) и съотношението е 1 кг се нарича влажност на почвата.
По-долу са на едни и същи данни, че и в " относителната влажност на въздуха се определя като процент абсолютна влажност при текущата температура и влажност на насищане при текущата температура.
Ако обобщим влажност на почвата с влага на въздух, това не е Идеята и не порядък, влажност на почвата на 10%, когато влажността в почвата е 100% . Следните са същите, както и "
Този сензор вътрешен чип sht10 или sht20, този чип е швейцарската компания Шен Шен Ryan air temperature and humidity sensors, измеряющей относителна влажност на въздуха. Този сензор е специално обработена, дълго закапывался в земята, не повреждался, дори ако таксата във водата не може да бъде повреден (изключителен ангажимент на компанията) Когато лицето влажност на почвата, малко повече, влажност на въздуха, почвата ще бъде на 100% дълго време, измерение ще загуби своя смисъл.
2, този балон сензор във вода или кондензация или погребан в почвата ще се повреди?
Отговор : ние инкапсулируем сензор във всички проведени заливочные обработка, дори и при продължителна замачивании вода не повредимся, выловим риба, высушим влажност все още нормална колекция.
3, ред, след като резултатите от измерване на сензора ще бъдат заблудени?
И : някои производители непрофесионални комплект сонда ще имат следните въпроси :
(1) усвояването на влага в саксии, особено в случаи на висока влажност на въздуха, когато влажността не пада, защото материалът за саксии се намира във владение на вода.
(2) След заваряване не са правили устойчивостта обработка (много от продавачите дори не са чували тази дума), което е довело до голяма грешка в температурата и влажността.
(3) фонът при температура, продължително окисляване, причинено от растрескиванием слой напояване, конденз, след като капки вода в печатна платка, причинени от электрофорезом, образование отказ.
По-долу са същите, като " продукти на компанията напълно се борят с посочените по-горе общи проблеми, се препоръчва да купуват продукти, внимателно идентифицированные.

Всичко за продукта

търговска марка:
ЧЖИПУ
Изход:
Цифров Сензор
Тип:
Сензор За Влажност На Въздуха
Материал:
Метални

Клиентите също избират