• New
Безплатна доставка 1бр TCT дървена панта Расточное дупка трион тренировка нож набор от свредел твърдосплавен връх 42-60 мм за дърво, пластмасови пробивни работи

Безплатна доставка 1бр TCT дървена панта Расточное дупка трион тренировка нож набор от свредел твърдосплавен връх 42-60 мм за дърво, пластмасови пробивни работи

BGN 10.54

Продукти
Налично


Спецификации На Продукта :
Диаметър : 42-60мм
Обща дължина : 80 мм
Диаметър на опашка : 8-10мм.
TCT дупката видях диаметър 15 мм с обща дължина 85 мм обща дължина на вала 6-10 см може да се използва с повечето портативни бормашина / безжична бормашина / таблица бормашина за пробиване на дупки в дървени / пластмасови изделия за дървообработка приложения.
Заявление за :
Пробиване на дупки за изделия от дърво и пластмаса за обработка на дървесина. смогл да се използва за най-handheld свредло / безжичен свредло / тренировки на таблицата за дървени продукти сверля дупка с плосък отвор.
свързани продукти :
Изложба на продукти :
Изложба на творби
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.

Всичко за продукта

Диаметър На Отвора:
53 мм, 60мм, 55 mm, 42 mm, 45 мм, 50мм
Обща Дължина:
80mm
Номер На Модела:
VD-HS42-6080TW
Направи си Сам пособия:
Коментари
Дължина:
83мм
Тип:
Колонковое Тренировка
is_customized:
Yes
търговска марка:
Фудо
Материал:
Волфрам Карбид
Воспользуйся:
Пробиване На Дърво
Предмет на:
Околовръстен трион сондажни длета TCT за обработка на дървесина
Диаметър на:
42-60мм
Приложение:
длето за пробиване на дървени кладенци

Клиентите също избират