• New
  • -9 %
Безплатна доставка DC3. 6V 5V 6V 7.4 V 9V 12V 1CH безжично дистанционно управление превключвател на системата приемник и 3*Бяла стенни панела с лепкава дистанционно управлени?

Безплатна доставка DC3. 6V 5V 6V 7.4 V 9V 12V 1CH безжично дистанционно управление превключвател на системата приемник и 3*Бяла стенни панела с лепкава дистанционно управлени?

BGN 32.00
BGN 35.18

Продукти
Налично

Приложение : нашите продукти са широко използвани в лентата със дистанционно управление, дистанционно управление на помпата е включено-изключено, машина за дистанционно управление включено-изключено, моторе дистанционно управление положителен и отрицателен, гнездото дистанционно управление, Led светлини, дистанционно управление, аудио дистанционно управление, врати, дистанционно управление, електрически, гаражни врати, дистанционно управление, дистанционно прибиращи се врати, занавесах дистанционно управление, магистър аларма, сигнал за тревога,мотор, дистанционно управление,електрически автомобил дистанционно управление,дистанционното управление, MP3,светлините дистанционно управление, автомобили дистанционно управление, сигурността и други граждански и промишлени подкрепа на отдалечени райони, има предимства на прост интерфейс, сигурен и надежден за изменение на допълнителни продукти.
Спецификация : ние по подразбиране изпращаме 315 mhz, ако трябва да 433 Mhz pls, не се колебайте да се свържете с продавача
Работно напрежение : DC3. 5 V-DC12 V
Широк обхват на работното напрежение DC3. 7 V 4.5 V 5 V 6 V 9 V 12 V всичко е наред)
(той може да работи, захранвани от постоянен ток / акумулаторна литиева батерия / перезаряжаемым Pal)
Максимална натоварване : 1 A (имайте по-добра натоварването е по-малко от 700ma)
Ток на покой : 5 ma
Работен ток реле : 20-30мА
Размер : 24 * 11 * 8 мм
Работен режим : незабавен превключвател с капаче се регулира
Тип на кодиране : обучение точка, за да добавите предавателя
Нормално отворен порт (NO) общ порт (COM) нормално затворен порт (NC)
Вход DC3. 5 V-DC12 V изход 0 V комуникационно значение
За мигЩракнете върху бутона на предавателя и се държи, релето на приемника включи, освободете бутона, релето на приемника изключено.
Превключвател-Щракнете върху бутона на предавателя в рамките на 1 пъти, релето на приемника включи, щракнете върху бутона още веднъж, релето на приемника изключено.
ЗащелкиваетсяЩракнете върху бутона на предавателя а, релето на приемника и е включено, Натиснете бутона, приемника е изключен.
Продуктовата носи етикет за услугата :
1x приемник
3хтрансмиттер (батерията не е включена в комплекта)
Добавяне на дистанционно управление : в оригиналния дистанционно управление на базата на добавянето на редица дистанционни управления в съответствие с код на процеса на втория етап може да се контролира, не забравяйте, че за увеличаване на дистанционното управление не се изисква почистване на код! Приемникът може да научите на дванадесет различни кодови таблици дистанционното управление, когато се учи тринадесет пультам дистанционно управление, когато първият дистанционно управление автоматично излиза от строя.
Цена за доставка : ако имате някакви експресна доставка(такива като : DHL,EMS,Fedex ),моля,свържете се с нас на първо място, ние можем да ви дам някаква отстъпка .

Всичко за продукта

Тип Елемент:
Ключове
търговска марка:
MITI
Номер На Модела:
SKU6532
Дистанционно Разстояние:
0-150 М
Гаранция:
1
Характеристики:
Безжичен ключ дистанционно управление
документ:
ССС
Тип На Ключа:
дистанционно управление
Материал:
Пластмаса
Канал:
1
Работна Честота:
315 mhz 433 Mhz
Работно напрежение:
DC3. 5V-12V
Работен режим :
Незабавен барабанен защелкивается се регулира
Бутон:
2
Батерия:
27a 12V
Тип:
стенен прекъсвач
Размер на печатна платка:
24*11*8 мм

Клиентите също избират