• New
Вратата се панел закрепване на пластмасови крепежни елементи подходящи за Jeep Grand Cherokee 6507686-AA 25 бр. В пакет

Вратата се панел закрепване на пластмасови крепежни елементи подходящи за Jeep Grand Cherokee 6507686-AA 25 бр. В пакет

BGN 6.50

Продукти
Налично


Добре дошли в нашия магазин.
Нашите стоки са 100% съвпада с описанието. Имаме богат опит в международната търговия и доставка. ние можем да предложим добро качество и превъзходно обслужване и да ви помогне да се запази цената. Много и много купувачи на златния и сребърния стандарт купуват много и различни теми от нашия магазин и ги продават в техните страни. С нетърпение очакваме сътрудничество с вас в най-скоро време.
Вратата се панел закрепване на пластмасови крепежни елементи подходящи за Jeep Grand Cherokee 6507686-AA 25 бр. В пакет
1) Състояние : Нов
2)номер на производителя : 6507686-AA
3)държава / регион на производство : Китай
4)Качество : 25 Pcs
5)Съвместимост : За Jeep Grand Cherokee
6)Материал : Пластмаса
7) Размер :
Височина на продукта : 1,5 см
Широчина на елемента : 2 см
Дължина продукти : 2 см
Тегло на продукта : 100 г
8) можете да оправя нещата без винтове.
9 събрание лесно, бързо и спестява време.
10)Моля, потвърдете номер на детайли и по-висок размер на изображението, преди покупка
Как да платя?
1.Ние просто приемаме alipay в , можете да платите с кредитна пречи, това не е проблем. Както знаем, alipay ви позволява бързо и безопасно изпращане на плащания онлайн.
Как се доставят стоките?
Ние просто изпращаме стоката по адрес на . Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е правилно и доставляемым. Ако искате да сме изпратени на друг адрес, моля, променете правилния адрес в , преди да се плати.
За пошлинах и такси за митническото оформяне на стоки
Както знаем, мита и митнически данъци трябва да бъдат платени за всеки продукт, ако продуктът е отворен и проверен митница във вашата страна. Нашата цена не включва мита, данъци върху добавената стойност, такси за митническо оформяне и други такси. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да направите поръчка.
Ако стоката се връща към нас, защото от отказ на купувача да плащат тези такси,ние не ще ви я достави отново, докато купувачът не завърши тези такси.
Ако искате да ви помогна за намаляване на мито, моля, свържете се с нас и ни кажете, колко струва, трябва да бъдат посочени във фактурата. след това ние ще направим така, както ти каза.
Как да следите?
Ние ще ви предложим стая за доставка след, като ще Ви изпратим стоката. можете да следите този номер доставка в рамките на 3-5 работни дни по-късно в уеб сайта на China Post. Казват, че сме ви изпраща този елемент. Можете също така да следите този номер доставка на уеб сайт Поща на страната си, след като този продукт е напуснал митницата на Китай. Ако установите, че не можете да следите този номер за доставка на пощата на сайта на вашата държава,може би, пощенската служба не загрузило информация за доставката на уеб сайт или се задържа за изтегляне, но тя все още се доставя в момента.

Всичко за продукта

Тип Елемент:
Вътрешна Гипс
Името На Модела:
D68
търговска марка:
мучки
Широчина На Елемента:
2cm
Вид На Материала:
Пластмаса
Сертифициране На Входящи Тестове:
ISO9000
Тегло На Продукта:
100g
Дължина На Продукта:
2cm
Височина На Продукта:
1.5cm
Колата model1:
За Jeep Grand Cherokee

Клиентите също избират