• New
  • -19 %
Стайлинг на колата, GPS за измерване на скоростта OBD2 интерфейс на автомобила X5 3 на предното стъкло на кола проекта hud-head up дисплей дигитален авто скоростомер

Стайлинг на колата, GPS за измерване на скоростта OBD2 интерфейс на автомобила X5 3 на предното стъкло на кола проекта hud-head up дисплей дигитален авто скоростомер

BGN 42.00
BGN 51.90

Продукти
Налично


Въведение :
Този продукт е предназначен за сигурността на водачите, особено при высокоскоростном шофиране през нощта, HUD може да държи под око на водача на пътя и може да намали пътно-транспортно произшествие. HUD може да проектира важна информация (напр. скорост) на предното стъкло, това може да помогне ако не сте заклет начинаещ да контролирате скоростта и да се избегне нарушаване на скоростно режим на път с ограничение на скоростта. Което е още по-важно, тя позволява на водача миг стая с отлично зрение и винаги ще накарате шофьорите да гледам пътя в ясен ум.
Този HUD може да покаже много полезна информация, а също така ви позволява да се наслаждавате на скоростта, както и да осигури вашата сигурност при шофиране и удоволствие от шофирането. И той приема най-последните стабилизирани интегрални схеми, всички индекси, в съответствие със стандартите. И нашият HUD е уникална и елегантна форма, елегантни линии, тънък корпус.
Функции : автоматично адаптиране на модели на автомобили, а също така може да се прилага за превозни средства, в съответствие с OBD II или EUOBD (на борда автоматична диагностична система).Щепсела и да играе. 3-инчов екран и дисплей с висока разделителна способност многоцветен дизайн прави екрана по-богат и лесен за четене използването на нанотехнологии за премахване на нежелани отражения и може да направи информацията, която се показва по-ясна. Дисплей богатото съдържание на : скорост, обороти на двигателя, температура на водата, напрежението на батерията, аларма за ниско напрежение, аларма за висока температура, аларма за скорост, свободно преминаване между километром и миля, свободно преминаване между градуса по Целзий и Фаренхайт . Автоматично включване и изключване на захранване при стартиране и изключване на колата, ефективна защита на акумулатора; при запазване на режима на ръчно превключване и по-прост управлението на HUD. Автоматичен и ръчен режим за корекция на яркостта, шофиране без отблясъци.
Спецификация : температура на околната среда-40 0С- +80 0 C барометрический съобщения : 86-106 KPa относителна влажност : 10% -95% екология глас : аларма за ниво на звука : >=30d B (A) работно напрежение : 9 V~16 Vdc (12 Vdc/400m A) размери на продукта : 9*5.4*1.2 (см) Тегло на продукта : 40 грама
Инсталиране на HUD знайте вид на вашия автомобил. При закупуване на HUD ще трябва да изберете вида на превозното средство, който отговаря на стандарта OBDII (или EU БДС) за нормална употреба. Отворете капака на двигателя и потърсете стикер под него (виж Фигура 1 по-долу), ако има такива думи, като OBDII CERTIFIED, то може да се установи. Намерете 16-пинов диагностичен канал колата и е добре да се свържете с съединителна линия OBDII.
Монтаж на светлоотразителни фолиа
Моля, обърнете внимание : HUD проектира информация на дисплея на предната предното стъкло на колата, защото на предното стъкло двойно, което ще направи двоен образ на ветровом стъкло при показване.

Всичко за продукта

търговска марка:
сикео
Името Размер:
9 * 5.4 * 1.2 см
Кабел или безжична връзка:
С кабел OBD2
Модел:
10814

Клиентите също избират